19/03/2024 New York
Dark Light

Blog Post

Oopscars > News > Kia > 2018 KIA PICANTO X-LINE
2018 PICANTO X-LINE

2018 KIA PICANTO X-LINE

Kia’dan minik Crossover PICANTO X-LINE

 

Günümüzde otomotiv sektöründe ivme kazanan suv-crossover modellerine ,Kia en küçük modeli olan Picanto’nun crossover versiyonu KIA PICANTO X-LINE modeli ile farklılık katmaya hazırlanıyor.Yüksek yapısı , suv görünümlü ön ve arka tampon,geniş çamurluk çıkıntıları ,kalın etekliği ,ön panjur ve tamponlarındaki küçük renk detayı ve karoseriye göre 16 inç jantları ile diğer Picantolardan ayrılıyor.

 

2018 PICANTO X-LINE
PICANTO X-LINE

 

GELMİŞ GEÇMİŞ EN GÜÇLÜ PICANTO

Normal bir Picanto’dan 15 mm daha yüksek olan araçta 1.0 litrelik  T-GDI turbo bir motor bulunuyor.Gelmiş geçmiş en güçlü Picanto olan PICANTO X-LINE’ın motoru 172 Nm tork ve 100 bg güce sahip. (Aynı motor Picanto GT Line’da da mevcut)

 

 

 

2018
PICANTO X-LINE

VW UP GTI’a RAKİP

0-100 km/s hıza 10.1 saniyede ulaşan aracın teknik özellikleri , Volkswagen UP GTI ile benzeşiyor.Performanslı bir mini suv isteyenlerin tercih edebileceği bir model olarak öne çıkıyor.

KIA PICANTO X-LINE-SUV
KIA PICANTO X-LINE

 

PICANTO X-LINE
2018 KIA PICANTO X-LINE

 

İç mekanda deri direksiyon,alüminyum pedallar,renkli kapı kolları,anahtarsız giriş sistemi,Apple Car Play ve Android Auto telefon entegrasyonunun mevcut olduğu 7 inçlik bilgi eğlence ekranı öne çıkan unsurlar.

Güvenlik  anlamında; güçlendirilmiş gövde yapısı,6 havayastığı,araç stabilite kontrolü,araç araç stabilite yönetimi ve otonom acil durum fren sistemi gibi donanımlar  standard olarak sunuluyor.

 

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *